Rutte

Over goed leiderschap, wakker worden en ons recht op geluk en welzijn.

Wij hebben te luisteren naar deze man.. Deze persoon heeft veel macht over ons allemaal en bepaalt zeer veel in ons leven.. In deze tijd wordt dat griezelig zichtbaar… Dus; gaan wij alles aannemen of gaan wij ons gezond verstand gebruiken? Waar kies jij voor? Nadenken of domweg slikken? Gezonde achterdocht of blind vertrouwen? Twee cruciale waarden die ons persoonlijk geluk bepalen spelen nu de hoofdrol: Gezondheid en Vrijheid. Hoe belangrijk zijn deze waarden voor jou?

Aangezien Mark Rutte dus zo’n sterke rol speelt in ons individuele leven, laten we dus eens kijken hoe deze leider van ons daar over denkt. Neem gezondheid. Volgens het vanzelfsprekend oppervlakkige en simpele ‘nieuws’ in de Telegraaf, eet hij nu in deze virale crisis 400 gram groente per dag. Daar zitten nog weinig vitaminen meer in hoor tegenwoordig. Dat gaat je niet beschermen tegen deze boze griep. Dezelfde persoon heeft het over immuniteit opbouwen… Dit is dus de chef van een land waar je een euro voor één paprika moet betalen en waar je tevens een cheeseburger voor kunt krijgen bij grote immuniteitsvernietiger Burger King. Niet bepaald my king. Rutte is iemand die toestaat dat je in ons land niks meer mag zeggen over de medicinale krachten uit onze waardevolle natuur en die je flink laat betalen voor ziektekostenverzekeringen waarbij je chemische pillen wel vergoed krijgt en waar de macht van de farmaceutische industrie maffioos is. Laat staan dat hij ook nog nadrukkelijk stimuleert om kinderen in te enten met de meest vreselijke metalen. Als er tientallen jaren geleden al geluisterd was naar rapporten (Geigy Instituut) dat de Nederlander drastische voedingsstoffentekorten had, was er veel minder ziekte geweest in ons land en had inderdaad ons immuunsysteem nu veel beter kunnen werken. Wellicht zelfs doden kunnen voorkomen. We hadden dit ook van de griep al kunnen leren..

Een goed leider heeft hart voor het volk en zijn gezondheid.

Gezondheid…. Nee, daarin vertrouw ik deze man dus keihard niet. En dat blijkt, want de 5G masten worden nu de grond uit gestampt en hij heeft ook niet geluisterd naar de duizenden bezwaren van artsen en wetenschappers. Waarom wordt er ondanks zoveel ophef hierover, niets over gezegd door hem of journalisten? Even terzijde: Een hoge dosis vitamine C schijnt veel goeds te kunnen doen en mensen zijn van die terroriserende corona erdoor genezen. Een simpel antwoord uit de natuur..

Dan… democratie stelt steeds minder voor he… Rutte schafte het referendum af toen de meerderheid niet bij de EU wilde… Petities worden genegeerd, zaken er doorheen gedrukt, etc. Wij Nederlanders zijn een volk van Vrijheid! Voor iemand die zelf niet van ‘bemoederen’ houdt: Is het dan niet een beetje hypocriet Mark dat er een corona kliklijn is, er controlewagens zijn om groepjes mensen te berispen en dat je wilt dat wij twee apps nemen om besmette mensen aan te geven en één voor doktercontact?! We deden het toch zo goed? Quarantaine is nog niet voldoende? En my goodness… Een toekomst met een ‘anderhalve meter samenleving’ ?!  What is wrong with you? Dit is onze leider mensen! De man die angst creëert door onze hoop op ons oude, normale, vrije leven af te nemen!! Om een dubieus ontstaan virus waarvan de cijfers nog steeds minder zijn dan die van de griep en waar veel leugens omheen hangen waar niet op wordt ingegaan. Heb jij enig idee Mark, wat dat doet met mensen?! Hoe je ons zorgen geeft voor de toekomst? Het kan je kennelijk niets schelen.. Er waren in 2016 meer dan één miljoen mensen in ons land depressief! Ruim 1900 zelfmoorden in 2017. Wat een vreselijke cijfers zijn dat! Wat doe je daaraan meneer Rutte? Er gewoon een schepje bovenop?! Enig besef hoeveel angst en zorgen er zijn bij gedupeerde ondernemers, ouderen en de rest van het volk? Geen festivals of voetbalwedstrijden, concerten meer? Hoe durf jij het over ‘toestemming van de samenleving’ te hebben in je speech?! Dat klinkt zo aardig van je… Maar ondertussen staan we onder druk over apps, thuisarrest, 5G straling, vaccineren… Deze belichting zie je niet in de gangbare Nederlandse maffia uuuhh.. media. En dat is dus kennelijk ook de bedoeling. Deze angst, gewenning aan controle, voorbereiding op microchips in ons lijf?  Ben jij je wel degelijk bewust van de power of your voice? Vast wel..

Een goed leider wil het beste voor het hele volk en gebruikt geen angst om het te manipuleren.

Naar wie luistert deze man in hemelsnaam? Wat zijn zijn motieven? Wie is zijn baas? Iedereen luistert naar iemand of iets.. Luistert Mark Rutte naar de stem van geld, de stem van macht en politiek, of zit de EU op zijn nek, waar we jaren geleden op dubieuze wijze voor zouden hebben gekozen.. Is Rutte gepiepeld door China die als pilot de 5G heeft geïntroduceerd? Hoe zit het met de eurobonds nu? Naast de 5G zijn er belangrijke zaken die spelen met de EU over gigantische bedragen.. Hoe groot opereert hij volgens de belangen van de onzichtbare, rijke elite die nieuwszenders, banken en onzuivere bedrijven als Monsanto in bezit hebben en spelen met de krachten van artificial intelligence om alles onder controle te krijgen? Wat voor echt gif van déze ziekte druppelt er op geniepige wijze ons land binnen? Letterlijk gezien de straling van de 5G..  Deze machtige mensen willen dus chips implanteren in je en dubieuze vaccins voor iedereen die je DNA veranderen en die een computermagnaat als Bill Gates promoot. Kan het allemaal nog smeriger ruiken en zotter klinken? Wat wil jij echt Mark Rutte? Wat is jouw agenda?  

Zoveel vragen.. zo weinig antwoorden. Wie gaat deze man eens deze vragen voorleggen? Het volk wordt wakker meneer Rutte! Wij willen antwoorden! Denkt u nou echt dat u als Minister President van Nederland hiermee weg kunt komen? Tijd om verantwoording te nemen en niet langer te schuilen achter valse en gemanipuleerde media, een virus of VVD-ers die blijkbaar niet weten wat er allemaal echt gaande is. Genoeg feiten hier. Genoeg vaagheden. Genoeg enge zaken die hier gebeuren en enge mensen die hierbij betrokken zijn.

Rutte ontkent een schijntegenstelling tussen gezondheid en economie. Klopt.. Het is namelijk echt. Zou hij zo gehaaid zijn in zijn woorden? En jij Rutte bent zelf diegene die deze ware tegenstelling creëert en die er allang is! JIJ laat ten koste van onze gezondheid 5G masten plaatsen voor geld en macht en moffelt veel te belangrijke zaken weg onder het grote boze masker genaamd corona. 

De conclusie is duidelijk: Mark Rutte kunnen wij niet vertrouwen als het gaat om onze belangrijkste waarden; gezondheid en vrijheid.. (Geld lijkt mij wel duidelijk genoeg).  Zijn plekje als crisismanager zou hij volgens de Telegraaf in het torentje al hebben verdiend. Laat me niet lachen. Welke hielenlikkende VVD-er heeft dit slappe stuk geschreven? Hoogste tijd om te vertrekken meneer Rutte. Het volk wordt wakker. Je valt door de mand.

Een goed leider doet niet aan puinruimen, maar voorkomt dat er puin ontstaat.

Het punt is dit lieve mensen: Als deze ene stem van deze ene man zoveel impact heeft op je complete leven; gezondheid, vrijheid, financiën en geestelijke gesteldheid: Laat je dit dan allemaal gebeuren? Denk je niet dat al onze stemmen samen heel veel power hebben? Vrijheid hoort bij Nederland! Gezondheid hoort bij ons geluk. Naar welke stem luister jij? Welke nieuwsbron geloof jij klakkeloos? Alle grote, gewaardeerde leiders uit de geschiedenis, waren mensen die luisterden naar de goede stemmen en die van hun hart. Die stemmen overwinnen! Ook hier… Ook al lijkt het misschien onheilspellend in deze episode van de film van ons leven. Ook al kun je moeilijk geloven dat er zoveel slechte zaken werkelijk gaande zijn: Iedere film loopt nog altijd goed af. Waarom? De mens wil een goed eind. Er zijn nog altijd veel meer goede mensen dan de foute, vaak steenrijke, minderheid. Het goede overwint altijd het kwade, omdat wij daarvoor kiezen! De waarheid wint altijd. Denk na. Kijk verder dan het oppervlak. Laat je niet bang maken door een paar woorden, maar geloof juist in de kracht van je eigen stem. Kies niet voor angst, maar kies voor je vrijheid. Laat je horen. We zijn in de meerderheid. Spread the real news.

The truth will set you free…