Jij bent een Tempel !

Enerverende, versterkende en inspirerende presentatie voor body, mind en spirit. 

 

Health & Wealth 

 

 

Arise & Shine !
 

 

 
 
It’s Sevenfold Payback Time !

 

 

Dat is NU.. de tijd waar wij nu in leven.. Come and get it!

Je mag beseffen hoe mooi en uniek jij bent en hoe bovennatuurlijk geniaal de Schepper jouw lichaam gemaakt heeft! 

Goed rentmeesterschap betreft ook aandacht en waardering voor het huis waar de Heilige Geest in woont. Daar zijn nog prachtige zaken over te ontdekken. 

Maar in deze bijzondere tijd van de transitie in rijkdommen, mogen we ook nog veel meer ontvangen… Kom kijken hoe dit voor jou kan werken. Het kan een bijzonder grote invloed hebben op je happiness, welvaart, je (toekomstige) gezondheid en de vruchten op je unieke levenspad.

 

Een uur bewust kwaliteit geven aan jezelf, brengt je veel meer dan een maand werken.

De Lifeline Presentatie

 

In deze gratis, leuke en persoonlijke presentatie worden mooie onderwerpen als hierboven genoemd en op een prettige en luchtige wijze gebracht. 

Kennis en waarheid dragen bij aan jouw mooie tempel, je levensgeluk en aan de wensen van je hart. 

Allerlei gave, inspirerende zaken en concrete tools voor jou, mooi mens, om nog beter het leven te kunnen leiden wat de Heer voor je bedoeld heeft en…. to Arise and Shine!

 

Wat komt er aan bod:

 

  • De pracht van je lichaam!  Je gaat jezelf meer waarderen als je beseft hoe mooi jouw lijf toch is en hoe bijzonder je bent gemaakt.
  • De wonderlijke waarde van de natuur. Is het toeval dat de doorsnee van een wortel lijkt op je iris en wortels zo goed zijn voor je ogen?  Ontdek de voortreffelijke apotheek van God.
  • Hoe behoudt je je gezondheid vandaag de dag met zoveel uitdagingen en hoe voorkom je aanval en fysieke problemen.
  • Leer de onbegrensde mogelijkheden en samenwerking van je lichaam, geest en brein kennen en train je denken tot optimale co-creatie. 
  • Iedereen kan bouwen met Goud en Zilver.  Een passief inkomen, welvaart bouwen en accellereren met de bronnen van God.
  • Hoe word je Kingdom Entrepreneur.
  • Anti-aging puur natuur. De grote waarde van detox. Afvallen kan makkelijk en gezond.
  • Mooie hoogwaardige, èchte Natuurproducten en middelen ter bevordering van je binnenkant én mooie buitenkant. Van pure biohoning tot geurige antiaging crèmes.  Ervaar het zelf en ontvang een goodybag met Health & Wealth goodies en kans op gratis Gezondheid/Gewichtscoaching.
   
Meld je hier onder aan voor een unieke plek op zaterdag 23 maart!

Aanvang 14.00 uur live in Amsterdam.

Kan je niet op deze dag, maar lijkt het je wel leuk er eens bij te zijn, dan kan je dat via onderstaande button ook aanvinken, dan krijg je een seintje! 

Ik ben een Tempel

Ik ben er graag bij als 1 van de 10 genodigden op de VIP presentatie van Newlifeline.
Jij bent belangrijk

 

Terug naar de basis: Jij bent prachtig gemaakt!  De mens is een natuurfabriek en we kunnen veel hebben, maar het is niet meer natuurlijk waar ons lichaam en onze geest zo veel mee moeten dealen.

We leven in de gifstofrijkste tijd ooit en ons leven is flink geschud de afgelopen periode. Een zeer goed moment om daarbij stil te staan en onszelf te voeden met mooie zaken die echt bijdragen aan een beter leven.  Gezond, wijzer en sterker naar veel betere tijden!

 

 

 

Je hebt een ziel, je woont in een lichaam, maar je bent geest.

 
Waar geluk ligt in je ware identiteit
 

Je woont in een lichaam, je hebt een ziel en je bént een geest. In onze maatschappij lijkt het alsof wij dit niet weten of volkomen vergeten zijn. Je geest is sterker dan je lichaam. 

We zoeken onze identiteit in ons lichaam en de buitenkant, focussen op onze kwalen en we leven vanuit onze ziel met ons denken en emoties, wat ons geen waar geluk en vruchten brengt. Maar onze identiteit, wijsheid en kracht ligt in onze geest. Wat een rijkdom ligt daar voor je complete leven!

 

 

Testimonials