Nikla

Nikla van der Horst is in 2005 gestart als zelfstandige in Coaching en Gezondheid. Na een flinke ontwikkeling van jaren met nieuwe studies en persoonlijke groei; een nieuwe start met Newlifeline! 

Een uniek Health & Wealth concept voor nu, waarin jarenlange ervaring samensmelt met financiële intelligentie, Business Coaching en  Gezondheid & Gewichtsconsultancy om ieders lifeline met verschillende aspecten te verrijken en te vernieuwen!

 

 

Nikla

Een diepgewortelde passie voor leven, natuur, de mens en waarheid. Een intens bewustzijn voor het unieke van het individuele en korte leven. 

Doordat ik van huis uit had meegekregen dat je jezelf gezond kunt maken en houden door middel van de natuur, ben ik Natuurgeneeskunde (Orthomoleculair, Homeopathie, Fytotherapie) gaan studeren en mensen gaan helpen in hun gezondheid. 

De liefde voor vrijheid en het indelen van je eigen tijd ben ik gaan delen met anderen door het geven van zelfstandige Business Coaching in de gezondheidsbranche.

Bij vrijheid hoort ook  financiële ruimte en zekerheid! Door het opdoen van veel  kennis hierover en o.a. seminars volgen van grote namen als Robert Kiyosaki, heb ik veel inzichten verworven en een mooi passief inkomen kunnen creëren. Dat gun ik iedereen!

 

'Life is what you make it by the choices you make.' 

Je unieke pad bewandelen

In deze jaren van coaching is het mij sterk opgevallen dat mensen hun wensen niet waarmaken, doordat ze geblokkeerd zijn door twijfels en angsten.  

De intrige in de werking van het brein was aangewakkerd. Mijn lessen en studies betreffende de creatiekracht van ons denken, in relatie tot een gelukkig leven, deden mij verder richten op individuele life coaching en het geven van happiness workshops voor groepen. 

NLP, Psychosomatiek, Neurowetenschappen en diverse coachingstechnieken van verschillende bronnen, verruimden kennis, coaching en bedrijf.

Na nieuwe levenslessen in deze roerige tijd is dit nieuwe concept ontstaan: Newlifeline! Ik heb zelf ervaren dat alles nieuw kan op het gebied van cruciale waarden in ons leven: Gezondheid en Financiën. Waarbij je visie op geld bepalend is voor ware voorspoed. Ik hoop dit met Newlifeline aan anderen te tonen.   

Ieder mens is uniek en heeft een uniek pad!  Ware wijsheid en waarheid helpen je het te vinden en te bewandelen zoals het bedoeld is; in overvloed, liefde, vreugde en gezondheid. 

Life is precious and so are you!

Testimonials

“Nikla heeft veel kennis en kan dit ook zeer goed overbrengen. Haar enthousiasme is aanstekelijk en ze geeft je het gevoel dat je het niet alleen hoeft te doen. Ze communiceert duidelijk, heeft een heldere uitleg en biedt volop hulp, zowel in business als op het persoonlijke vlak. De informatie die zijn aanbiedt is zeer veelzijdig en ontzettend breed. Het is heel motiverend en stimulerend om door Nikla gecoacht te worden!” –  John Meuldijk en Trijnie de Jong –

“Wat Nikla doet in haar training is heel bijzonder. Ze weet ‘zweverige’ onderwerpen te vertalen naar nuchtere en motiverende wijsheid en ze weet precies díe essentie te raken die echt belangrijk is voor persoonlijke ontwikkeling. Invloeden van de grootste trainers en filosofen ter wereld heb ik terug gehoord, maar in een interactieve stijl die alleen Nikla zo kan brengen. Ze wist in een uur een hele zaal te boeien en te inspireren. Indrukwekkend gedaan!”                 – Erik W. uit Wijchen –

“Nikla is één van de meest inspirerende sprekers in de business en we zijn blij dat ze deze avond bij ons te gast kan zijn. Ze zal een speciale training geven met als titel “Brein & Business”. Na deze training snap je hoe en waarom je het snapt :-)”    – André Peters –