Eenvoudig een extra inkomen
Zelfstandig Ondernemer in Gezondheid & Wellness
Een passief inkomen 

– Een extra inkomen vanuit huis is met ons aanbod eenvoudig te realiseren zonder het investeren van extra tijd. Hoe?  Simpelweg door het delen van enthousiasme en wij tonen je hoe. 

– Dit extra inkomen is eenvoudig te vergroten door er meer tijd in te steken, waarbij je ook geholpen wordt.

– Veel mensen willen vrijheid en eigen baas zijn, maar bijna al deze werkvormen brengen grote financiële lasten met zich mee en vrijheid komt misschien pas na vele jaren heel hard werken.  Ook zekerheid is een zeer gewenst begrip, maar hoe en waar vind je dat nog in deze tijd? Het zijn echter mooie waarden die met deze vorm van werken wel behaald kunnen worden. 

– Een passief inkomen bouw je op door dit ruim 40 jaar bewezen plan te delen met anderen. Een mooie win-win waarbij je gezondheid en inkomen aanrijkt en deelt. 

Een onafhankelijk systeem om welvaart te creëren en welzijn te delen voor ieder mens. 
 

Dat is nou zo mooi aan dit concept; voor ieder wat wils.

Of je nou geen extra tijd er in wil steken, maar wel anderen wilt helpen in gezondheid, of aan een extra inkomen, of je wilt wel tijd investeren, een eigen bedrijf, of zelfs complete financiële vrijheid; dat alles is mogelijk.  

Vul het contactformulier in en we bellen je om te kijken wat bij je past en hoe we je met je wensen kunnen helpen. 

Zelfstandig Ondernemer
 

Jij bent iemand met een droom en een passie.

Wij zoeken mensen die graag met mensen communiceren. Een sociaal persoon die contact met anderen prettig vindt.

Je hebt affiniteit met gezondheid en/of uiterlijke verzorging en natuurproducten. Deze vrije functie past bijvoorbeeld zeer goed bij Personal Trainers, Voedingsdeskundigen, Diëtisten, Health Coaches, Huidconsulenten, Beauty salon houders, etc. die een extra inkomen wensen en verbreding van hun werkzaamheden. Of dus complete financiële vrijheid willen met een passief inkomen. 

Je bent goed in zelfstandig werken en bent proactief ingesteld. Je bent creatief in marketing, of staat er open voor om hier in te leren. 

Karakter is belangrijk. Een goede mentaliteit, integer, betrouwbaar en positief ingesteld. Een klik met de coach is een vereiste, maar eenvoudig te realiseren.  

Een zelfstandig ondernemer weet dat het opbouwen van zaken tijd kost, alhoewel het met onze werkvorm zeer snel kan gaan. Geduld is belangrijk, net zoals een goede financiële mindset en gepaste vaardigheden. 

 

 

 
Wat bieden wij ?
 

Het belangrijkste is: Je doet het niet alleen.  

Zelfstandigheid opbouwen is leuk, maar niet altijd makkelijk. Hulp in marketing, mindset, organisatie, financiën en concrete opbouw is iets wat je nodig hebt om succesvol te worden.  

Je krijgt onze coaching. Je krijgt onze ervaring. De fouten en problemen die wij hebben gemaakt en gedragen, hoef jij niet te dragen. Het is dan ook belangrijk dat je coachable bent.

  • Een succesvol bewezen werkconcept van ruim 39 jaar. Een raamwerk wat functionele tools bevat als een inkoopsysteem, hoogwaardige natuurproductenwinkel, verzending en facturatie van ruim 120 Natuurproducten.
  • Een eigen webshop
  • Geweldige online trainingen en sprekers
  • De mogelijkheid om met collega’s te werken
  • Persoonlijke begeleiding in mindset & marketing 
  • En nog meer wat we je kunnen tonen bij  persoonlijk contact.  Wil je meer weten?

 

Aarzel niet en vul het formulier in en wij nemen telefonisch contact met je op.

Meer weten over financiële zekerheden? Klink onderstaand op Goud en Zilver.