Weekplan voor Detox, Antiaging en Afvallen

Gefeliciteerd met je gratis Weekplan van Newlifeline!

Een alles in één Weekplan voor reiniging, verjonging en gewichtsverlies. Er zijn twee mogelijkheden hoe je dit plan kunt doorlopen, afhankelijk van je wensen.

Newlifeline is benieuwd naar je ervaring! De mooiste testimonial ontvangt een gratis online coachingsgesprek, gericht op jouw wensen, of 25% korting op een product naar keuze.  Zie onderstaand de groene button. 

De Natuur is voldoende

Zoveel manieren, dure producten en methodes voor deze twee hooggewaardeerde zaken.  

Het kan zo eenvoudig en puur natuur!  Minder kilo’s én minder rimpeltjes! Een strakkere steviger huid en een sterker gestel met actieve celvernieuwing. Krachtig en mooier ouder worden met zo weinig mogelijk kwalen. 

Snel afvallen zonder op calorieën te letten. En dat alles zonder de aanschaf van dure producten of speciale boodschappen en eenvoudig thuis zelf te realiseren zonder een strict schema. Dat kan en hier vind je de eenvoudige wijze.

Het Weekplan op twee manieren

Antiaging, detox en afvallen kunnen in principe alle 3 tegelijk gerealiseerd worden, mits je het juiste daarvoor toepast. 

Als je goede detox toepast, pas je ook antiaging toe, omdat gifstoffen verouderen en je kunt ook je celvernieuwing toepassen. Ook kun je er goed mee afvallen, omdat effectieve detox je darmen reinigt en je spijsvertering optimaliseert. Wil je deze alle 3, klik dan op 1. voor het Detox Weekplan.

Wil je ‘gewoon’ weten hoe je topfit kunt worden met een zeer gezonde week en enige zelfdiscipline, kies dan voor 2. Indien je deze week geregeld herhaalt, pas je ook antiaging en gewichtsverlies toe. 

 1. Detox Weekplan            
 2. Topfit Weekplan
           
      Of lees onderstaand verder
 

 

Vind hier je Weekplan met het geheim van je Power Mindset!

Wat vind je hier nog meer
 
De Regenererende Werking van Natuur

Al jaren shake ik groenten en fruit. Dat merk ik aan mijn sterke gestel en men schat mij altijd jaren jonger. Ik ben 53 jaar op deze foto. Het begon lang geleden, toen mijn moeder zichzelf van reuma had genezen met zuurkoolsap

De genezende werking van voeding ben ik gaan bestuderen. Als we veel meer groenten zouden eten, was de hele volksgezondheid veel beter en de Nederlander een stuk knapper!  🙂 

Hier vind je de superwerking ervan voor de geweldige combinatie van antiaging + afvallen.

Het Detox Weekplan
 

Veel mensen denken dat detox betekent; een paar weken geen alcohol drinken. Of even de suiker laten staan. Dat is geen DE-TOX…  Het woord zegt het al: Je ontdoen van toxinen/gifstoffen. 

Daar is wat sterker geschut voor nodig. Onze darmen zijn best vervuild en dat vergt actieve reiniging.  Als je nagaat dat is aangetoond dat er meer dan 230 vuile stoffen, gifstoffen, chemicaliën etc. zijn gevonden in het darmkanaal bij een bevalling, dan weet je genoeg. 

Gifstoffen zijn de grootste boosdoeners van onze ziektes, kwalen, vroegtijdige veroudering etc. De moeite waard om je lijf dus af en toe te reinigen! 

Even vasten en een flinke sapkuur kan, maar dat behoeft actieve reinigende stoffen en een lange periode. Het slijmvlies van je darmen is niet zomaar schoon. 

 

De puurste Aloë Vera

Het kan veel effectiever, sneller en eenvoudiger met pure aloë vera en eventueel een krachtig antioxydant supplement als Lycium, de Chinese Boksdoorn. Pure Aloë van Newlifeline bevat namelijk saponinen, veel antioxidanten, is het sterkste superfood met meer dan 210 werkzame stoffen en heeft celvernieuwende eigenschappen. Newlifeline biedt de puurste Aloë vera die er is: krachtig, werkzaam en zuinig in gebruik. 

 
Hoe werkt het Detox Weekplan?
 
 • Bestel hier een liter pure aloë vera en hier de Lycium voor grondige antioxidatie.  Klik hier voor de december aanbieding.
 • Eet de eerste twee dagen van de week niets. Je darmen moeten leeg worden. Heb je toch trek; snoep gezond met een beetje groente als paprika, komkommer en wortels.
 • Begin iedere ochtend met 70 ml aloë vera in een groot glas lauw water.  Binnen een uur geen koffie en liever helemaal niet. Voor het slapen gaan doe je hetzelfde. 
 • Drink twee tot drie liter water en kruidenthee. 
 • Vanaf dag 3 neem je ook 3 x per dag de Lycium en drink je een liter groentesap gedurende de dag.  Gezond snacken mag. Neem een gezonde, alkalische maaltijd in de avond met veel groenten. Zie hier alkalische lijst. 
 • Dag 4, 5 en 6 neem je er ook een gezonde lunch bij. Een volle salade bijvoorbeeld.
 • Dag 7 Neem je ook een gezond ontbijt, met fruit en noten bijvoorbeeld. 
 

Het is lastig te meten of je ontgift bent natuurlijk. Als je chemische stoffen, drugs, medicijnen of zware metalen kwijt wilt, dan is nog een potje Lycium zeker te adviseren. Dagelijks 40 – 100 ml PURE aloë vera is altijd goed voor ieder mens, gezien onze voedingsstoffentekorten en vele synthetische stoffen. Zo hou je je darmen schoon en krijg je gezonde voeding beter binnen.  Life én lijf changing! 🙂

Zie ook Holistisch Life Consult.

Of bij Gewichtsverlies voor nog meer mogelijkheden en de Total Body Reset in slechts 9 dagen. 

Wat is antiaging?

Vertraging van het verouderingsproces, wat van binnenuit wordt aangepakt. Veroudering komt door verminderde celvernieuwing, schade door vrije radicalen en door ophoping van afvalstoffen. 

Vrije radicalen zijn oxidanten die binnenin het lichaam vrijkomen, maar ook gifstoffen die van buiten in ons lichaam komen door luchtvervuiling, stress, roken etc. Hiervoor hebben wij dus antioxydanten nodig die vooral in groenten en fruit zitten. 

Suikers en slechte vetten versnellen het verouderingsproces en verzuren ons lichaam.  De ophoping van afvalstoffen, die iedereen heeft, vergt grondige cleansing / detox om veroudering tegen te gaan.

Antiaging heeft dus alles te maken met het voedingsstoffengehalte in je lichaam!

 
Waarom groentesap voor afvallen en antiaging

Antioxydanten + voedingsstoffen zijn dus dé oplossing en zijn alleen in groenten zo sterk aanwezig.

Groentesappen zijn snel en makkelijk te maken en lekker drinkbaar. Boordevol voedingsstoffen en antioxydanten, dus prachtige eigenschappen om jong van te blijven en gewicht te kunnen verliezen.  

Deze reset van je smaak is ook zeer belangrijk als je wilt afvallen, omdat we stiekem veel verslaafder zijn aan eten en smaken dan wij beseffen. 

Daarom onderstaande methode waarin afslanken, antiaging, een krachtige mindset en smaakreset zijn meegenomen voor de beste resultaten.  Het is zo simpel, dat je het misschien maar moeilijk kunt geloven. Probeer het zelf. Je eigen ervaring is je beste bewijs.

Geen fruit maar groentesappen

In smoothies zit vaak te veel fruit of zuivel. Het zal in mindere mate een toevoegsel kunnen zijn voor de smaak, maar we willen voor zowel een snellere gewichtsafname, als het antiaging effect de suikers vermijden. 

Hiermee reset je tevens weer de smaakpapillen en raak je snel je suikerverslaving kwijt. Binnen één dag smaakt bietensap al veel zoeter dan je zou denken!

Het Weekplan

 

 • Begin iedere dag met mindset bekrachtiging
 • Drink iedere dag een liter groentesap
 • Eet zo weinig mogelijk en alleen gezond
 
Hoe werkt het?

Eenvoudiger kan het bijna niet en goedkoper ook niet 😊  

 1. Schrijf je doel op, je huidige gewicht en bestudeer je huid goed/maak een foto. 
 2. Begin je dag met je ochtendmindset en affirmaties hieronder.
 3. Drink het sap gedurende de hele dag door.  Vier grote glazen is voldoende. Eet daarbij weinig, puur natuur en (alkalisch) gezond, zonder vetten, witmeelproducten, snelle koolhydraten, vlees en suiker. Doe dit een week lang. Groenten, fruit, quinoa, noten, zaden, salades, peulvruchten. Zie hieronder voor recepten. 

Moet jij eens kijken hoe jij je na deze week voelt en hoe je huid eruit ziet!  Je kunt deze week herhalen naar wens, afhankelijk van je doelstelling. Je kunt ook één dag in de week dit toepassen, alles kan. 

Belangrijk is dat je begrijpt wat je doet. Dat je weet hoe de stoffen werken. Dat je je brein en gedachten inschakelt.  

Heb je moeite met het kiezen van recepten, dan is De Afslank Receptenbijbel een geweldige uitkomst. Meer heb je niet nodig!

 
Hoe maak je goeie groentesappen

Onderstaand vind je een paar eenvoudige recepten van groentesappen en ingrediënten die je zelf ook kunt combineren. Speel er gewoon een beetje mee. Voor alle sappen geldt; proef het eerst, geef het tijd, voordat je het zoeter maakt met de genoemde toevoegingen.

Maak ze in de blender. Zodoende behoudt je de vezels die goed zijn voor je bloedsuikerspiegel, cholesterolgehalte, het vult meer en het is goed voor je darmen, maag en spijsvertering. Allemaal belangrijk voor gewichtsverlies.

Er wordt aangegeven wat er zo gezond aan is en wat het voor je doet. Dit motiveert je om eenvoudig een liter te drinken, ookal smaakt het niet naar chocolademelk. 

Alle groentesappen zijn vol antioxidanten, voedingsstoffen, stimuleren afslanken en remmen het verouderingsproces.

 

WAT HEB JE NODIG

 

Basisgroenten:

Spinazie, boerenkool, selderij, wortels, bieten, komkommer, zuurkool, broccoli

Toevoegingen:

Avocado   appel   amandelen   banaan   peer   mango    dadels    

Aanvulling:

Tomatensap    Sinaasappelsap    Water

De geheime kracht van het woord

Je creëert je leven met hoe je denkt. Er is ontzettend veel over te vertellen en elders op deze website vind je er meer over, maar gedachten zijn energie! Het zijn zelfs tastbare proteïnen.

Zo is je gewicht ook veel meer bepaald door je brein en je gedachten. Maar ook je gedachten over jezelf en je leven bepalen zelfs hoe je huid eruit ziet en zijn van invloed op rimpelvorming, uiterlijk en gezondheid. 

Maar het geheim van de kracht van woorden is nog bijzonderder. Je activeert zaken met wat je uitspreekt! De kracht van een beslissing is groot! Affirmaties zijn dus erg krachtig!

Zeven aspecten, voor ieder dag, met betrekking tot afvallen en uiterlijk zijn gevormd in de kracht van je woorden. Bekijk eerst de video om te begrijpen hoe het werkt. Waardevol voor je complete leven en geluk! Mits je er open voor staat en het gaat toepassen..

 
Meer hulp nodig?

Heb je meer hulp nodig met afvallen of wil je dat het sneller gaat,  dan zou ik eens gaan kijken naar het succesvolle Total Body Reset 9 dagen plan

Misschien zijn er diepere oorzaken van ongezondheid, overgewicht of eetproblemen, dan kan een Holistisch Consult je ook uitkomst bieden.  

Sta je open voor hoogwaardige natuurproducten en anti-aging huidproducten? Vraag het overzicht met 15% korting aan via Contact.  Je kunt je daar ook aanmelden voor de VIP Mailing met leuke en gezonde info, aanbiedingen en meer op het gebied van Health & Wealth!  Of klik onderstaand op de brochure en bekijk hier de Natuurwinkel Webshop.