Snel, effectief en op natuurlijke wijze je lichaam ontdoen van gifstoffen, fittter worden én je immuunsysteem bekrachtigen:

 

Doe een Total Body Reset in slechts 9 dagen!

 

Het is een turbulente tijd wat betreft de zekerheid van onze gezondheid.  Het komt allemaal op hetzelfde neer; ons immuunsysteem heeft meer kracht nodig en ontgifting van  schadelijke, onnatuurlijke stoffen. De Clean 9 biedt uitkomst.  

 

 

Ik wil graag de Aanbieding

Wie investeert in zichzelf profiteert in het Leven.

Waarom Cleansing?
 

Als schadelijke stoffen, die we allemaal in ons hebben, niet worden verwijderd, kunnen ze ons (ernstig) ziek maken en lichaamsfuncties en systemen vernietigen. 

Ons lichaam is een natuurfabriek! Vroeg of laat gaan onnatuurlijke stoffen schade aanrichten. Onze cellen hebben nu meer soldaten nodig om niet te gaan woekeren en om o.a. luchtvervuiling, straling, nanodeeltjes en zware metalen te kunnen verwijderen.

Daarom wordt naast de 9 dagen kuur ook het supersterke antioxydant Lycium aanbevolen om je lichaam extra te beschermen. Lees hier meer over de brede rijkdom van dit product uit de krachtige apotheek van de natuur.  

Cleansing met pure aloë vera maakt de darmen schoon, waardoor opgehoopte gifstoffen worden verwijderd. In de aloë vera zitten saponinen: stoffen die actief reinigen. Dit koppelt zich aan vuil/gifstoffen en neemt het mee naar buiten. 

Een gezonde bacteriecultuur zorgt voor een gezond en sterk immuunsysteem, samen met de ruim 200 werkzame voedingsstoffen in de aloë als vitaminen, mineralen, aminozuren, vetzuren en antioxydanten (A,C,B,E, magnesium, selenium, zink, arginine, tryptofaan etc). 

Meer energie maakt blij!  Reiniging van het lichaam geeft een opgewekte geest.

 

 

 

Tip: Samen doen is fijner! Doe de Clean 9 samen of deel eerst 1 pakket om te ervaren. Wil je ermee doorgaan? Volg het dan wel direct op. 

 
Vele Voordelen door de Clean 9

 

 • 20 euro korting in juli!
 • Tientallen euro’s voordeel door minder uitgaven aan boodschappen
 • Vernieuwde energie!
 • Eenvoudig vanuit huis zonder sportschool fit
 • Snelle reset van je lichaam en gezondheid.
 • Grondige en effectieve opruiming van schadelijke stoffen.
 • Fit, slanker, spieropbouw inéén!
 • Reset van je smaak en drang naar zoet/vet/zout eten (met de gel)
 • Meest effectieve en prettige wijze voor detox 
 • De perfecte basis om veel gewicht te verliezen
 • Kilo’s kwijt in slechts 9 dagen.
 • Gratis advies en opvolgplan van Newlifeline
 • Voorkomt jojo-effect
 • Compleet pakket met alle nodige info en producten
 • Tegen verzuring door alkalisering
 • Gezond en kracht voor het hele lichaam en je weerstand!
 • Motiveert een betere lifestyle
 • Altijd support en antwoord op je vragen via whatsapp.
 
Het succesgeheim van de Clean 9: Schone darmen door pure aloë vera.
 

Je darmen zijn je tweede hersenen! Als Natuurgeneeskundig Therapeut verbaast het mij sterk dat diëtisten en gewichtconsulenten praktisch altijd het belangrijkste vergeten: Schone darmen en een optimale spijsvertering en stofwisseling. Cleansing hoort ten allen tijde de eerste stap te zijn. Niet in de minste plaats om daarmee al direct kilo’s te kunnen verliezen van veel vuil in de darmen. 

Daarom: Pure aloë vera; het sterkste voedingssupplement uit de natuur. 

Wist je dat er bij een volwassen man van boven de 50 snoepresten te vinden waren in zijn darmkanaal van tientallen jaren geleden? I rest my case…  

Het opschonen van de darmen baant tevens meteen een weg om meer en lastiger gewicht eenvoudiger kwijt te raken. En dat bereik je niet alleen door bijvoorbeeld citroensap te drinken en niet te eten. Daar heb je actieve reiniging door aloë vera voor nodig.  

Doe het zelf Weekplan
 

Genoeg discipline en een klein budget? Reiniging en reset kan toch effectief met slechts één pak pure aloë vera gel en het Detox Weekplan van Niklalifeline. Klik op de link en ontvang gratis concreet en puur natuur advies voor deze detoxweek. 

Voor reiniging van zware metalen en schadelijke gifstoffen hoort daar zeker Immublend of Lycium bij. Beiden goed, maar Lycium werkt breder en krachtiger. Zie voor meer info hierover: Gezondheid

 

 

Geen jojo effect
 

Misschien ken je het wel; er gaan kilo’s af, maar ze komen er ook weer bij. Vanzelfsprekend is bewegen en voeding daarbij bepalend. 

Maar net als bij een auto; je kunt er benzine ingooien, maar als de leidingen verstopt zijn of de olie is op, rijdt hij niet of nauwelijks. Zo is het ook met je lichaam. Vuile darmen nemen niet goed voedingsstoffen op, waardoor functies als je spijsvertering en je stofwisseling niet optimaal werken.  Hierdoor kom je aan en val je niet af!

Misschien heb je al van alles geprobeerd, eet je juist zeer weinig en val je amper af. Dat heeft allemaal hiermee te maken. Je darmen zijn vervuild. Je hebt dus voldoende voedingsstoffen nodig om goed gewicht te verliezen. De sleutel is dus: de combinatie van cleansing + veel voedingsstoffen. En dat zit dus precies in dit 9 dagen plan. 

Bestel hier de aanbieding van december

 
Wat zit er in het pakket? 
 

Dit Total Body Reset Plan, oftewel de Clean 9 is een succesvol bewezen uitgebalanceerd plan, samengesteld door een team van deskundigen, wat alles omvat om eenvoudig thuis fitter te worden, af te vallen en een cleansing en reset te doen. 

Wil je weinig afvallen, dan kun je de Garinia tabletten achterwege laten en je voeding aanpassen. 

 1. Het is een mooie box met twee pakken aloë vera drinkgel van een liter. De aloë van Forever behoort tot de puurste; de rijke gel zo uit het blad zonder toevoegingen.
 2. Natuurlijke ondersteunende supplementen als Garcinia en de Therm voor je vetstofwisseling, natuurlijke energie, minder trek etc. 
 3. Een programmaboekje met een compleet 9 dagen stappenplan, waarin je over de gehele dag secuur wordt begeleid in wat en wanneer je iets moet nemen, drinken en eten. Prettige begeleiding, heerlijke, gezonde recepten, bewegingstips en waar je je doelen en resultaten in kunt bijhouden ter overzicht en motivatie. 
 4. Heerlijke eiwitshake in de smaken vanille en chocolade om te kiezen.
 5. Vezelsticks voor spijsvertering en vulling.
 6. Handige shakebaker en drinkbekertje, met ruimte voor de tabletten. 

 

 
Nog meer  voordelen voor de Clean 9
 

Aangezien de mens in onze maatschappij te veel oxydanten binnen krijgt en te weinig echt voedsel, wat blijkt uit de vele ziektes vandaag de dag, is het geen overbodige zaak om jaarlijks een cleansing te doen, om fit door het leven te gaan en gezond oud te worden. Afvallen komt er gratis bij, maar hoeft niet als u dat niet wenst! Aloë vera staat bekend om zijn brede werkzaamheden an antiaging eigenschappen door de geweldig positieve werking op onze cellen.

Actueler kan het niet; je immuunsysteem bouw je op door ontgifting en de juiste hoge dosis vitaminen en mineralen toe te passen.  Weten dat je schoon bent van binnen en schadelijke gifstoffen kwijt bent, geeft rust. Weten dat je immuunsysteem sterk is en dat het werkt tegen bacteriën en indringers geeft zekerheid. 

Alkalisering en cleansing spelen cruciale rollen bij gewichtsverlies en onze complete (toekomstige) gezondheid. Evenals voldoende voedingsstoffen. Dat alles biedt dit pakket.  Handig, gezond, duidelijk en.. zeer effectief!

 

 

Doen-wat-je-blij-maakt
 
Wat houden die negen dagen in?
 

In het bijgesloten boekje staat precies wat je moet doen. De eerste twee dagen zijn gericht op schoonmaken. Deze dagen drink je veel aloe vera, de heerlijke eiwitshake (vanille of chocola), heb je ondersteuning met de natuurlijke supplementen en mag je gezond snacken. Dit betreft allerlei groenten en fruit als worteltjes, paprika, appel etc. Vervolgens komt de lunch erbij. 

Je zult merken dat het je makkelijk afgaat. De aloë geeft je juist meer voedingsstoffen dan dat je normaal zult eten en dat betekent dus: Energie!. De 3e tot de 6e dag neem je naast deze basis ook een diner, gekozen uit heerlijke gezonde recepten vermeld in het boekje. Ook betreft de shake staan variaties met fruit aangegeven.   

Persoonlijke begeleiding en advies kun je ieder moment ontvangen via whatsapp. 

 

 

Gebruikerservaringen

Louise G.
Louise G.Louise
Lees verder
"September 2017 worstelde ik na 2 zwangerschappen met 10 KG extra gewicht. Voor mijn lengte nog binnen de perken, maar voor mijn gevoel veel te zwaar...dus startte ik in september de Clean 9. Samen met een vriendin om elkaar te stimuleren en te motiveren. De 9 dagen vielen mij ontzettend mee, alleen erg veel plassen.  Doordat je alle dagen wel mag eten (alleen alkalisch en gezond) is het goed te doen. Na 9 dagen 6 KG afgevallen en na 3 maanden 12 KG lichter.  Doordat je je lichaam "reset" werkt de Clean 9 ook door als je in hetzelfde patroon door gaat. Morgen start ik opnieuw...nu om weer even mijn darmen te cleanen.  Happy customer!"  
Carel W.
Carel W.Carel
Lees verder
Kerst en oud nieuw. Bij ons thuis hebben we dan veel gasten op bezoek en aan tafel. Afgelopen kerst en oud en nieuwe was t anders. Twee gasten tegelijk. Betekende ongeveer acht kerstdiners..... En de kilo’s kwamen er bij... Begin januari begonnen met Fit programma “ 9 days “. Resultaat : van 79 naar 75 kg binnen 2 weken. En nu nog steeds op dat gewicht ! Vanaf nu ga ik dit 2 keer per jaar doen ! Lichaam reinigen , fit voelen , afvallen !
NikkieNikkie
Lees verder
"Dit is gewoon heerlijk om te doen! En ook leuk. Het verbaaste mij hoe snel je maag eigenlijk krimt en je geen trek hebt. Ik hoefde de vezelsticks niet eens te nemen. De shakes zijn echt heerlijk en ik ben superblij met het resultaat! Op de sportschool bleek dat mijn spierpercentage ook is toegenomen. Ik ben 3,5 kilo kwijtgeraakt in de negen dagen en daarna nog 2. Ik ben erg blij hiermee!"
Johanna Maassen
Johanna Maassen
Lees verder
“Met dit programma, dat begint met een reiniging van 9 dagen (Clean 9 box), zal het je weinig moeite kosten om die paar extra kilo’s kwijt te raken, waardoor je je snel weer fit en energiek voelt. Door dit programma ben ik zelf 6 kilo verloren, die er ook niet meer bijkomen. Dus geen jojo-effect!”
Wyke Bokma
Wyke Bokma
Lees verder
“Drie weken geleden ben ik begonnen met de C9 (clean 9). Voordat ik begon had ik vaak last van buikpijn, een opgeblazen gevoel en krampen. Het idee om je voedingswaardes weer compleet op pijl te brengen en je lichaam helemaal te ontgiften klonk daarom ook als muziek in mijn oren. Ik startte de C9 met een instelling dat het zwaar ging zijn, maar niks van dat alles was waar. Ik vond het super goed te doen en na een paar dagen begon ik me al fitter te voelen, m’n haar begon zichtbaar meer te glanzen, ik begon beter te slapen en belangrijkste, mijn buikpijn werd minder. Ik heb de C9 als opstap gebruikt om een gezonde levensstijl voort te zetten. Ben inmiddels 5 kilo afgevallen en daarmee komt mijn doel ook steeds meer in zicht.”
Ellen 't Hart
Ellen 't Hart
Lees verder
“Ik voelde mij al geruime tijd moe, moe, moe en lees steeds meer berichten over dat suiker zo slecht is en het belang van gezond eten. Wat kan ik daaraan doen? Want ik ben de moeheid meer dan beu, dus tijd voor een andere aanpak. Via Niklalifleline kwam ik in contact met de detoxkuur van de Clean9. Best een uitdaging want ik had dit nog nooit eerder gedaan. Wat was het eenvoudig!! Het hongergevoel viel reuze mee. De eerste keer alles netjes afgewogen en wat was het veel om te eten. Het leukste was, ik had energie voor tien en nu na 9 dagen ben ik ruim 3 kilo lichter en 5cm minder van mij. Het heeft mij bewuster gemaakt van mijn eetgewoonten en daar ben ik nog steeds dankbaar voor. Mijn lifestyle is verbeterd met gemak en ik voel mij prima. De aloë vera blijf ik drinken en ik hou mijn energie er mee op peil.”
Annemarie Steehouwer
Annemarie Steehouwer
Lees verder
“Het is me zeker goed bevallen. De aloe was even wennen, maar daarna goed te doen. Na 2 dagen was ik al 1,8 kilo afgevallen. En toen ik weer meer mocht eten smaakte alles zo heerlijk. Ik proefde zoveel meer. De recepten uit het boekje waren ook super lekker. En ik vond het erg handig dat je alles aan kon strepen wat je al gehad had. Na dag 9 was ik 2,5 kilo afgevallen. En ik ben maar klein. 1.62. En weeg nu 54 kilo. Dus ik ben superblij. Ik vond het erg handig dat je 9 dagen precies weet wat je gaat eten. Maar ik snoep nu niet meer en probeer het vol te houden. Ik ben zeer tevreden met m'n nieuwe lichaam, en zou het zo weer doen”.
Carmen
Carmen
Lees verder
“Ik was eerst zeer sceptisch over het gebruik van de clean 9, omdat het programma een eetschema heeft opgesteld die gevolgd diende te worden. Tevens was ik bang dat de maaltijden niet voedzaam zouden zijn en dat ik de hele dag met een hongergevoel zou gaan lopen. Ik ben echter gewoon begonnen met het programma. Inderdaad, de Aloë Vera drank en de lekkere chocolade shake vulden beiden mijn maag, waardoor ik geen honger gevoel had. Dat vind ik heel bijzonder. Op dag drie was ik al drie kilo afgevallen. Ik heb geen last van een futloos gevoel gehad of van hoofdpijn of diarree gedurende negen dagen. Eigenlijk kreeg ik van deze kuur meer energie, mijn huid is verbeterd, ik voel me schoon van binnen en ik ben inmiddels vijf kilo afgevallen!”
Vorige
Volgende
 
Advies opvolging
 

Na de negen dagen ontvang je een mail met diverse tips en concreet advies om opvolging toe te passen, mocht je nog fitter, gespierder en slanker willen worden. 

Het is belangrijk om deze opvolging direct na de negen dagen toe te passen, omdat je lichaam nu lekker schoon is en je spijsvertering en stofwisseling zijn geoptimaliseerd. 

Een kosteloos persoonlijk gesprek is ook mogelijk, zodat je aan kunt geven wat je wenst en waar eventueel moeilijkheden of klachten liggen. Een Holistisch Life Consult kan je oplossingen en inzichten bieden die waardevol zijn voor je complete leven en gezondheid. Dit Coachingsconsult in combinatie met de Clean 9 is helemaal mooi om je verder te helpen in je doelen. (Normaal 195 euro, in dit arrangement nu voor slechts 157 euro).

Contact gerust voor een gratis telefoonconsult, persoonlijk advies of meer informatie. 

 

Zie Natuurwinkel – Fit pakketten C9 voor meer smaken als perzik (luchtwegen) en cranberries (nieren/blaas). 

 

 

 

Meld je aan voor de VIP mailing !

Ontvang extra kortingen op de complete Natuurwinkel, of gratis Consults alleen voor VIPs van Newlifeline. Topinfo over natuurlijke middelen voor Gezondheid, Afslanken en Antiaging.