Zilver

‘The Wealth of the Wicked will be for the Righteous.’

Zilver voor iedereen

Wees de waardestijging van Zilver voor!

Je weet dat het verstandig is om te investeren maar weet niet goed waarin?

Je zou graag zilver willen, maar weet niet welk product of wat de kosten zijn?

Zilver is één van de beste investeringen voor nu. 

Zilver verdienen met Newlifeline.

Waarom nu Zilver?

Zilver is een waardevast edelmetaal en altijd gestegen in waarde.  Steeds meer mensen beseffen dat zilver zekerheid en groei biedt. 

Sinds maart 2020 is de waarde verdubbeld en deze zal nog meer stijgen vanwege de bankencrash, dollarcrash, inflatie en toenemende financiële onzekerheiden, die NU gaande zijn..

Zilver zal schaarser worden en de vraag zal toenemen. De verwachting van diverse experts is dat de waarde binnen een zeer korte periode zelfs kan verdriedubbelen, misschien zelfs binnen een paar maanden of eerder.  

Waarom Zilver van Newlifeline?

Naast onze schaarse hoogwaardige 5 euro zilvermunten, bieden we zoveel meer dan een standaard verkoper, zoals persoonlijk contact naar wens en aanbod voor iedereen. Zowel laagdrempelig als grote aankopen voor de liefhebber. 

Ook kun je bij ons sparen met Zilver via het Wealth Abonnement en zilver verdienen met het Zilver Verdienmodel

We houden je op de hoogte over belangrijke zaken die aan de orde zijn in de gehele financiële markt via onze VIP mailing

Ook bieden we coaching in financiële groei, zowel persoonlijk als samen in een team en kun je ook investeren in goud en goudaandelen. 

 

Het product

Als je zilver aanschaft moet je letten op het gehalte. Je koopt nooit zilver voor de dagprijs, door diverse tussenschakels in de markt. 

Een zilverbaar is mooi voor belegging, maar niet eenvoudig inwisselbaar of deelbaar.  

Newlifeline biedt  hoogwaardige zilveren 5 euro munten die altijd zijn toe te passen in het betalingsverkeer, in tegenstelling tot andere munten en hebben een gehalte van 92,5%.  

Ze zijn na 2007 niet meer gemaakt, wat ze schaars maakt en er zit geen btw op. Deze aspecten maakt dit product bijzonder, met nog meer waardervermeerdering in het vooruitzicht. 

De Ark van Noach munt

Onze Ark van Noach munt is een prachtige, grote munt van 99,99% zilver.  Met een diameter van 38,6 mm is deze munt gewoon prachtig om in bezit te hebben. 

Vraag het zilveraanbod aan of bestel onderstaand. We bieden ook de kadoservice; we sturen de munt op als uniek kado in mooie verpakking. 

Interesse in Goud met rente, goudaandelen en digitale bronnen? Meld je hier aan voor het gratis Wealth Webinar en lees daar verder op de Goudpagina. 

Ik ontvang graag het Zilveraanbod

Zilver Aanbieding t/m 29 juni

Na je bestelling ontvang je de bevestigingsmail. Gratis bezorging in Amsterdam tot 20 km. Ontvang je gratis zending met een VIP code uit de VIPmailing. Zending kost tussen €4,85 – €17,00 afh.van gewicht en eigen keuze verzekering.