Een mooie, jonge, gezonde huid behouden op natuurlijke wijze kan. Je moet gewoon weten hoe. Vind hier de nodige basisinfo en hoogwaardige antiaging natuurproducten voor de huid én de nieuwste collageen van superieure en gezonde kwaliteit. 

Je huid weerspiegelt jezelf

 

Je huid is de mantel van je lichaam… Onze mooie buitenkant die we zo graag jeugdig houden. Het is ook je grootste uitscheidingsorgaan; dat betekent dat het aan je huid te zien is of je gifstoffen niet goed verwerkt van binnen en of je bijvoorbeeld darmproblemen hebt. 

Een mooie gezonde huid behoudt of verkrijg je dus door zowel de buitenkant als ook de binnenkant goed en gezond te verzorgen.  

Maar wat is nou goede verzorging? Hoe voorkom en verminder je rimpels? Het is een combinatie van factoren: Goede voeding, voldoende water drinken, weinig tot geen gifstoffen en vooral zeer goede huidproducten met diverse functies. Onderstaand vind je concrete informatie daarover. 

De rode draad: Je huid is puur natuur; hoe natuurlijker, hoe beter! 

Waarom  collageen? 

 

Collageen is populair. Maar wij houden niet van dierlijke producten en de meeste collageen komt van varkentjes. Collageen is een structureel eiwit die alles stevig, glad en soepel houdt. Het werkt samen met elastine om de huid sterk en elastisch te houden.
Als we jong zijn, produceert ons lichaam van nature voldoende collageen waardoor ons gezicht er zichtbaar glad en gezond uitziet. Naarmate we ouder worden, loopt de hoeveelheid collageen aanzienlijk terug. Na de leeftijd van 25 jaar gaan we collageen verliezen en na de leeftijd van 40 jaar neemt dat sneller af. 
Het toevoegen van collageen kan dus je huid weer verjongen. Het heeft echter hulpstoffen nodig als vitamine C en de wijze van inname is belangrijk. 

 

Inname Collageen 

Voorbeelden van voedingsmiddelen die jouw collageen een flinke boost geven zijn avocado, rode groenten en fruit, vis (omega-3 vetzuren), wortels, knoflook en citrusvruchten. Echter; natuurlijke supplementen met de geconcentreerde stoffen werken veel sterker.

Uit onderzoek bleek een significante vermindering van rimpels na 4 en 8 weken orale inname van collageen. Na 8 weken was er ook een significante verhoging van de hoeveelheid collageen en elastine in de huid.

Mijn huid is goud waard

Ik ontvang graag de Antiaging Huidproductenlijst met 15% korting.
Collageen drinken
 

Collageendrankjes worden steeds populairder. Ze werken volgens hetzelfde principe als collageen supplementen.  Onze nieuwe formule bevat echter nog meer actieve stoffen. 

Daarnaast zorgt het smeren met goede natuurlijke crèmes met collageen voor veel betere resultaten.  Newlifeline levert ook een geweldige stimulerende en unieke MSM gel; de stof die het bindweefsel betreft voor collageen. 

Bestel hier de nieuwe Collageenbox met 15% korting.

Drinken én smeren levert de beste resultaten!

Wat houdt de huid jong?
 
 • Twee liter water op een dag drinken
 • Gezond eten als zeer veel groente, fruit en alkalische voeding
 • Goede reiniging, ochtend en avond met geregeld scrubben
 • Hoogwaardige, natuurlijke huidverzorgingsproducten

Een 100% natuurlijke crème bestaat niet. De misleiding zit ‘m in het feit dat men teksten heeft als: ‘100% natuurlijk’, waarmee bedoeld wordt dat het natuurlijke ingrediënt in de crème 100% natuurlijk is. Er kan dus 3% natuurlijke vitamine E inzitten en de rest kan chemisch zijn en afbrekend voor de huid en toch wordt het aan ‘vitamine E crème’ genoemd.

Een mens dient twee liter water te drinken op een dag. We bestaan uit ongeveer 65% uit water, maar de huid uit 80%! Als een cel tekort aan water ontvangt sterft deze af. Dat is afbraak en veroudering en dat is te zien aan de huid.  

Lees hier meer over het Anti-aging Weekplan.

 

Wat maakt de huid oud?

 

 • Gifstoffen en chemicaliën
 • Alcohols
 • Te veel zon en verbranden
 • Vochttekort
 • Vrije radicalen
 • Slechte, goedkope producten
 • Luchtvervuiling

Wist u dat als u tien minuten buiten bent, de stoffen uit de lucht al in uw huid trekken en terecht komen in uw bloedbaan? Als je in de randstad woont heb je na even buiten fietsen  inderdaad een vuil wattenschijfje. 

Er kunnen geen goede en hoogwaardige producten gemaakt worden voor weinig geld. Een goedkope crème bevat veel vulstoffen, water, alcohol en zaken als paraffinum waar autobanden van gemaakt worden. Dit komt dus in je lichaam.   

TOPTIPS

1. Bekijk de ingrediënten van je huidproducten. Het hoofdingrediënt staat vooraan en het kleinste als laatst. Vaak bevat een crème hoofdzakelijk water of alcohol. 

2. Kwaliteit kost geld. Goedkoop bestaat niet. Iets wat goedkoop is kan niet goed zijn.  

3. Je betaalt voor een merknaam, winkelpand, personeel, vervoer, reclame en synthetische vulstoffen of water (agua) bij winkelproducten. Niet bij ons. Je betaalt voor het product en de waardevolle, werkzame stoffen erin. 

 

Antiaging Huidproducten

 

Met naast de puurste aloë vera ook natuurstoffen als: unieke aminozuren, marine collageen, moisturizers, plantaardige extracten en etherische oliën, granaatappel, botanische ingrediënten voor hydratatie, vitamine E, watermeloen, propolis en nog meer prachtige, werkzame stoffen uit de natuur.

De producten zijn parfumvrij. Vraag gerust een compleet overzicht op per mail via contact, of meld je aan voor de VIP mailing. 

Onderstaand een uitgekozen, populaire en geteste selectie met bijzondere ingrediënten voor merkbare resultaten. 

Drinkbare Collageen (15% korting)

Moisturizer Gel met collageen

Bio cellulose Face Mask Lift met collageen (15% korting)

Deep Moisturizing Dagcrème

 

Zie aanbiedingen voor etra kortingen en specials. 

Meld je aan voor de VIP mailing !

Ontvang extra kortingen op de complete Natuurwinkel, of gratis Consults alleen voor VIPs van Newlifeline. Topinfo over natuurlijke middelen voor Gezondheid, Afslanken en Antiaging.