De Natuur biedt alles voor ons lichaam!

De mens is puur natuur!

Alleen natuurlijk is dus eigenlijk echt goed voor ons..

‘Back to nature’ is de oplossing voor onze gezondheid. Vind het hier!

De Natuur biedt alles wat we nodig hebben

Voor 1900 deden we alles met de natuur: we haalden onze voeding eruit en onze genezing. Nu bestaat 95% van de supermarkten uit onnatuurlijke, geproduceerde producten met veel synthetische, schadelijke stoffen erin en is de pillenindustrie een dominant systeem geworden. En dan vragen we ons af waar al die ziektes toch vandaan komen… 

De natuur biedt alles wat we nodig hebben; voeding en middelen ter bevordering van onze prachtige binnen- en buitenkant!

Vind hier mooie natuurmiddelen en natuurproducten!

 

 
Echte Natuurproducten

 

In Nederland mag je iets een natuurproduct noemen als er slechts 8% natuurlijke stoffen in zitten… Dat betekent dat je werkelijk nooit een echt natuurproduct hebt, omdat winkelproducten zo goedkoop mogelijk gemaakt worden en er dus grotendeels synthetische vulstoffen inzitten, of water, alcohol, paraffinum etc. 

Een zogenaamd ‘vitamine E huidcrème’ bevat misschien 1% vitamine E. Daar heb je niets aan. Het gehalte van werkelijk natuurlijke, werkzame stoffen is belangrijk. Overige ingrediënten zullen waarschijnlijk schadelijk zijn voor je huid en je lichaam, wat juist veroudert. Lees hier meer over een gezonde huid en antiaging met de natuur en vind onderstaand onze Natuurwinkel en uitleg van de meest populaire producten en leuke aanbiedingen. 

 

 
Al onze Natuurproducten zijn biologisch en hoogwaardig. Gecertificeerd, dermatologisch getest en de meeste producten hebben als hoofdingrediënt ruim 38% pure aloë vera gel. Gezonde kwaliteit en dat merk je. Test het zelf met de aanbieding van de maand.  
Newlifeline
De Natuurwinkel

Neem een kijkje bij de ruim 100 hoogwaardige natuurproducten in de winkel. Met antiaging huidverzorging, verzorgingsproducten als fluorvrije tandpasta, aluminiumvrije aloë deodorant, sport en gewichtsverlies, krachtige natuursupplementen, bijenproducten en meer. Zie:

Hoogwaardige Natuurwinkel

Wil je korting? Ervaar het zelf met de aanbieding van de maand of meld je aan voor de VIP Mailing.

Zie onderstaand informatie over mooie producten met link naar de winkel met prijzen over:

Pure aloë vera / Biologisch bijenhoning / Immublend; beschermer tegen zware metalen etc. / Propolis crème

PURE ALOË VERA 

Rijkste voedingssupplement van de natuur! Alkaliserend superfood met meer dan 200 voedingsstoffen! Daardoor geweldig voor je immuunsysteem en complete gezondheid! Vitaminen, mineralen, aminozuren, vetzuren en antioxydanten (A, C, B, E, magnesium, selenium, zink, arginine, tryptofaan etc.)

Bevat saponinen voor cleansing in de darmen. Newlifeline werkt met de puurste vorm die er is, wat een vereiste is voor de werkzaamheid. 

Een krachtig immuunsysteem betekent: schone, goed werkende darmen met een gezonde bacteriecultuur en ruim voldoende voedingsstoffen. Slechts 50-100 ml. per dag biedt je nodige groente en fruit. Een optimale spijsvertering zorgt voor effectieve opname van de Immublend en andere suppletie.  Top combinatie dus!

IMMUBLEND

Krachtpatser voor je weerstand in een unieke combinatie: Immuuntopper met vitaminen C, D3, Zink en o.a. Shiitake met Selenium tegen zware metalen, voor een pantser en een ijzersterk en gezond gestel.  Een geweldig supplement voor nu! 

Zink is ook een beschermer tegen straling als 5G. Het woord ‘immuun’ zegt het al… Je lichaam is sterker dan je denkt, zeker als je het voedt met de juiste stoffen. 

BIOLOGISCHE  BIJENHONING  

Wat een heerlijk veelzijdig natuurproduct is dit toch! Een mooie vervanging van de schadelijke suikers. Ook heerlijk voor aan antiaging gezichtsmasker. 

Er wordt gesproken over Manuka honing, zijnde een goede honing. Dat klopt, echter je betaalt veel geld voor het transport (Nieuw Zeeland) en de merknaam. Deze honing is betaalbaar en van superieure kwaliteit.

En dat is cruciaal voor zijn heilzame werking. Honing moet koudgeslingerd zijn, waardoor de voedzame stoffen als vitaminen, mineralen, enzymen, goede koolhydraten, proteïne en aminozuren zijn bewaard. Onze honing komt uit bijenkassen die de aanwas van bijen stimuleert! Vele winkelhoning bevatten toegevoegde suikers en zelfs plastic. 

 

PROPOLIS CREME

Propolis is een stof van de bijen die hun korf ermee insmeren tegen bacteriën en schimmels. Om je huid jong te houden!

Een prachtige, rijke, voedende, huid- en gezichtscrème voor dag en nacht, met propolis, vitamine E, aloë vera en kamille. Super combinatie!

Herstelt, hydrateert diep en beschermt en werkt tevens geweldig bij allerlei droge huidaandoeningen. Vraag een gratis tester op via contact.

NATUURLIJKE ZONNEBRANDCREME 

Als extra tip gezien de komst van zonnige dagen! Gezond smeren is belangrijk!  Zonnebrandcrèmes in de winkel bevatten veel schadelijke (kankerverwekkende!) stoffen die via je huid direct in je bloed komen.

Dit mooie natuurproduct zit ook in het testpakket met favoriete producten in de Juni aanbieding.

Zie meer hierover en ook om te bestellen bij: Een mooie huid


JUNI AANBIEDING

 

Vanaf 75 euro ontvang je maar liefst  25% korting op alle natuurproducten uit de winkel.  
Flinke korting op een Total Body Reset pakket en een Holistisch Life Consult
Een Testpakket met favoriete producten welke je in de brochure kunt bekijken.
Vul onderstaand formulier in.   
Bekijk hier de Natuurwinkel met 120 hoogwaardige natuurproducten.

 

 

 

Juni Aanbieding !

Meld je aan voor de VIP mailing !

Ontvang extra kortingen op de complete Natuurwinkel, of gratis Consults alleen voor VIPs van Newlifeline. Topinfo over natuurlijke middelen voor Gezondheid, Afslanken en Antiaging.