Workshops die raken, die je veranderen en die je verder helpen op je levenspad om blijer te worden, lichter te leven, dromen waar te maken en je bestemming te vinden en te bereiken.
 

Deze workshops doen meer met je dan een presentatie van een spreker, omdat je brein en denken hier gestimuleerd en geactiveerd worden. Het kan zeer motiverend zijn om positieve woorden te horen waarbij kwartjes vallen, echter, je brein moet veranderd worden door een vernieuwd denkpatroon om daadwerkelijk je leven te veranderen ten goede. 

Hoe vaak zeggen wij wel niet: ‘Ik weet het,’ maar daar blijkt niets van. Het betekent alleen dat je de info ergens eens eerder hebt gehoord en het zit als een herinnering in je hoofd. 

Wijsheid is niet Weten, maar het toepassen zodat het Geluk brengt.

Je creëert je leven met je gedachten

Sta daar eens even bij stil…

Een mega belangrijk aspect wat praktisch geen aandacht krijgt in onze maatschappij.  De creatiekracht van je denken, jezelf dus.. Het bepaalt alles in je leven.  

Onze denkbeelden vormen ons brein, die vervolgens ons lichaam en leven beïnvloedt.  Ons denken wordt echter dagelijks aangevallen en kan van jongs af aan al vervuild zijn.  Daarnaast zijn wij over het algemeen onbewust van wat wij denken, met alle nare gevolgen van dien.

 

' Wie investeert in zichzelf, zal oogsten in het leven.'  

Niklalifeline heeft twee bijzondere, basale workshops gecreëerd, met een verzameling van o.a. NLP, neurowetenschappen, psychologie en de interactieve werking van brein/lichaam/geest, met als rode draad onze goddelijke creatiekracht.

Dit alles met een grote passie voor de mens, diens unieke leven en het besef hoe waardevol dat leven is. Vanzelfsprekend met de gelinkte levenservaring die maakt dat beide workshops ieder zal aanspreken in persoonlijkheid. 

Duidelijke taal, absoluut niet zweverig, krachtig, down to earth, ondanks levensbelangrijke onderwerpen ook luchtig en ruimte voor humor. 

 

Bekijk hier de Workshops