Verlichtende en motiverende workshop, waarin je de creatiekracht van je goddelijke geest leert kennen.

 

 

We kunnen zelf ongelooflijk veel moois creëren. De mens heeft een geest van kracht, liefde en gezond verstand gekregen. Hoeveel zie jij daarvan in je leven bij jezelf en anderen? Velen voelen zich niet krachtig of hebben moeite met eigenwaarde en het ervaren van liefde. Onzekerheid is een vervelend gevoel wat eigenlijk niet nodig is, maar welke veel beperkingen met zich mee brengt. Ons verstand wordt dagelijks van allerlei kanten, mensen, maatschappij en media beïnvloed. In hoeverre kunnen wij nog puur denken..? 

 

Alles wat je in je leven hebt, heb je eerst eens bedacht.

 

 

De mens is een schepper. Wij creëren met onze gedachten. En met deze gedachten vormen we ons brein, wat op zijn manier weer invloed op ons lichaam uitoefent. Gedachten zijn werkelijk proteïnen. Met je denken veroorzaak je emoties die veel impact hebben op jezelf, je omgeving en je leven. We zijn echter meestal zo onbewust van de werking van ons eigen denken, dat we niet beseffen waar onze emoties vandaan komen, maar we laten ons er wel vaak door leiden. En dat kan zeer vervelende gevolgen en effecten hebben. Als je dit onder controle kunt hebben, kun je dus zeer veel scheppen en bereiken naar wens..

 

Niklalifeline heeft een Co Creatie workshop gemaakt met een uniek en concreet stappenplan, waarbij je weer in je pure ik komt te staan en weer gaat opereren vanuit je kracht, liefde en gezond verstand. Een stappenplan gebaseerd op o.a. de neurowetenschap, de bijzondere interactie tussen lichaam, geest en verstand, aangepast aan deze turbulente tijd. Een plan waarin je brein detox toepast, je unieke persoonlijkheid beter leert kennen en waarderen, en waarmee je je vaardigheden en talenten bekrachtigt. En last but not least: Je hoeft het niet alleen te doen! Meld je aan via het contactformulier.     

 

Let’s go back and find that spirit of power, love and a sound mind again and get the life you are meant to live!