Wie zich laat helpen komt verder

Bij Newlifeline kan je geholpen worden bij vraagstukken over je gezondheid, zowel lichamelijk als geestelijk. Maar ook bij je financiële wensen.  Gezondheid en inkomen zijn de belangrijkste pilaren in ons leven en hebben ook veel met elkaar te maken.

Coaching hoeft niet veel te kosten. Maar door de brede kennis en aanpak levert het je wel veel op! Neem een kijkje van de mogelijkheden. Maak hier kennis met je coach of contact gerust voor een persoonlijk belletje. 

Helpende Hand-beelden | Gratis vectoren, stockfoto's & PSD's

Welke Coaching biedt Newlifeline?

Het Health & Wealth Consult

Helemaal nieuw en uniek! Wist je dat de status van jouw gezondheid en financiën dezelfde mindset als bodem hebben?  En je creëert met hoe je denkt…  Geef jezelf anderhalf uur de tijd om hierin waardevolle zaken te leren, concrete aanpak in gezondheid te ontvangen en praktische stappen om meer uit je geld te halen. 


Holistisch Life Consult


Gewichtsconsult

Als de opleiding voltooid is volgt hier meer info over. Natuurgeneeskunde en een holistische benadering van de mens brengen samen nog veel betere resultaten op het gebied van een beter gewicht. Zelf doen? Doe de Total Body Reset


Happiness Workshops

Pakketten & Prijzen